The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Bu proje, silme yönetmeliğe onat şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı tasdikını alarak imalat emeklemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz itimatlı bir vadi yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı marifet alabilirsiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal kılmak ve montajını eylemek binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara orantılı halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Bu kapılar zemin olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan edinmek üzere dü gruba ayrılır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kupkuru katman sahaı 150 metrekare’den lüks ve takkadak çokça huzurı olan umumi binalarda, makam adeti 4’ten aşkın olan bütün bünyelaşmalarda yangın merdiveni yapılması zorunlu kılınmıştır.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik Yangın Kapısı pas ve esrar sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Bununla yan yana aşağıdaki kriterlere iye olan yerlerde tek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya vesile vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Şirketimiz ile kurduğunuz hizmet ilişkisi kapsamında, lüzumlu sayısal ortam ve bildirişim araçları üzerinden, gerekse doğrudan paylaşacağınız kişisel verilerinizin kârlenmesi ve 6698 Nüshalı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ve ilişkin yasal mevzuatın gereklerinin yerine getirilmesi itibarıyla veri sorumlusunun kimliği aşağıdaki gibidir:

Özellikle yeni imar kanunuyla bile sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page